Breaking News

Κ. Ζαρίφη: «Η ψυχαγωγία σε θέλει τούρμπο... Πήγαινα στην Ελένη Μενεγάκη και μετά στις χημειοθεραπείες του μπαμπά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (28/6), η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στο «After Dark». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της την περίοδο που συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και ηθοποιός είπε στον Θέμη Γεωργαντά:

«Τώρα λογικά πρέπει να είμαι μια 18ετία με 20ετία στην τηλεόραση. Είναι πραγματικά από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθείς, αλλά είναι και από τα πιο ψυχοφθόρα. Στην τηλεόραση, όπως και να είσαι, θα πρέπει να πεις "τώρα πατάω κουμπί και θα βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό" γιατί ο άλλος που είναι στο σπίτι δε θα καταλάβει αν εσύ χώρισες με τον γκόμεvo, έχασε η ομάδα σου ή ακόμη και πιο σοβαρά ζητήματα. Εγώ τα πέρασα αυτά, ας πούμε.

Ειδικά η ψυχαγωγία σε θέλει τούρμπο. Αυτό έχει μια τεράστια ψυχολογική φθορά. Ας πούμε εγώ πέρασα την ασθένεια του πατέρα μου, μέχρι που έφυγε, όντας μέλος μιας τηλεοπτικής παρέας. Βέβαια και πάλι αυτό σε κάνει και να ξεχνιέσαι, δεν το συζητώ. Έπρεπε τότε να πηγαίνω στην Ελένη (Μενεγάκη) και μετά να πηγαίνω για τις χημειοθεραπείες του μπαμπά μου. Είναι πάρα πολύ καλό αυτό, ειδικά όταν είσαι με ανθρώπους που κατανοούν και καταλαβαίνουν... Όταν έχεις και κατανόηση, ναι βοηθάει πάρα πολύ η δουλειά.

Παλιότερα με εξαντλούσε περισσότερο το ό,τι πρέπει να είμαι πάντα χαρούμενη, γιατί ήμασταν από τα πολύ χαϊδεμένα παιδιά που όλοι έλεγαν "καλέ, η Μενεγάκη που έχει τα χαρούμενα" κι αυτά. Όταν άρχισαν όμως να έρχονται οι πρώτες "σφαλιάρες", άρχισα να μπαίνω σε μια διαδικασία του "θα καταφέρω και θα σας ευχαριστήσω όλους, μην φοβάστε τίποτα παιδιά". Κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα δεν γίνεται να το καλύψεις και από κει και πέρα έχω μια διαφορετική λογική στην τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο του Open (το σχετικό απόσπασμα από το 13:25).