Breaking News

Κατερίνα Κακοσαίου: «Το χειρότερο ήταν η ντρoπή, νόμιζα ότι δεν το ζούσα αυτό» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηναΐς Νέγκα φιλοξένησε στο «Καλύτερα Αργά» τη νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Κακοσαίου, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της και την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου είπε στην εκπομπή του Action 24:

«Γενικά έχω παρατηρήσει κάτι, μπορεί όμως να κάνω και λάθος... Νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η αποθέωση του καλλιτέχνη στα μαγαζιά όσο ότι ο καλλιτέχνης εκείνη τη στιγμή έχει πάρει τον ρόλο του ψυχαγωγού και ο κόσμος βγαίνει έξω για να διασκεδάσει. Νομίζω ότι κλείνει λίγο προς τα εκεί.

Μια στιγμή, που δεν μου άρεσε καθόλου αλλά είχε σίγουρα πλάκα για τους από κάτω, ήταν που έπεσα μια φορά στην πίστα. Επιτυχία! Φοράω κοντό τακούνι σχεδόν πάντα, αλλά τότε είχε τρύπα η σκηνή. Παραλίγο δεν χτύπησα. Βέβαια εκείνη τη στιγμή και να είχα χτυπήσει, θα είχα συνεχίσει να τραγουδάω και θα έβλεπα μετά τι συνέβη. Δόξα τω Θεώ, όμως, μια χαρά...


Το χειρότερο ήταν η ντρoπή. Νόμιζα ότι κράτησε σαν αιώνας αυτή η στιγμή, τα δευτερόλεπτα. Νόμιζα ότι δεν το ζούσα αυτό και έβλεπα τους μπροστινούς να με κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.