Breaking News

Αρραβωνιάστηκε ο ηθοποιός Josh Lucas - Η ρομαντική πρόταση γάμου στη Brianna Ruffalo (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Josh Lucas έκανε μία ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, τη γοητευτική μετεωρολόγο Brianna Ruffalo, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Το ζευγάρι έκανε και αναρτήσεις στα social media.

Ο Josh Lucas είναι γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως "American Psycho" (2000), "A Beautiful Mind" (2001), "Sweet Home Alabama" (2002), "Glory Road" (2006), "J. Edgar" (2011), "Ford v Ferrari" (2019), "The Forever Purge" (2021) και σε σειρές όπως "The Firm" (2012), "The Mysteries of Laura" (2014-2016), "Yellowstone" (έπαιξε από το 2018 έως το 2022) και "Palm Royale" (2024).

Ο Lucas ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με τη Jessica Ciencin Henriquez, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Noah. Οι δυο τους χώρισαν το 2014.

Από το φθινόπωρο του 2022, ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός είναι ζευγάρι με τη γοητευτική Brianna Ruffalo, μετεωρολόγο και ρεπόρτερ στο ABC7 του Λος Άντζελες.

Χθες (29/6), ο Josh Lucas ενημέρωσε τους followers του ότι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του. Σε ανάρτησή του στο Instagram, o ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο και μία φωτογραφία. Το βίντεο δείχνει τη Brianna Ruffalo να φοράει ένα δαχτυλίδι, ενώ είναι  συγκινημένη, τη στιγμή που κάποιοι μουσικοί παίζουν για το ζευγάρι στο παρασκήνιο. 

«Τα τελευταία 2 χρόνια, με κάθε τρόπο και κάθε μέρα, αυτή η όμορφη ψυχή έχει βελτιώσει εμένα και τη ζωή μου, βαθύτερα και πιο ολοκληρωμένα. Είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένος που είπε "Ναι". Σ' αγαπώ πολύ Brianna. Και ευχαριστούμε τις οικογένειές μας και όλους τους ανθρώπους και τα μέρη που το έκαναν αυτό πραγματικότητα. Ξέρω απολύτως ότι είμαι τρελά τυχερός», έγραψε στη λεζάντα...


Ένα απόσπασμα, από τη ρομαντική πρόταση γάμου, ανέβασε στο Instagram και η Brianna Ruffalo.  Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε:

«Σχεδόν πριν από 2 χρόνια, το φθινόπωρο, και χωρίς καμία προσδοκία, ο Josh μπήκε στη ζωή μου... και ξέραμε σχεδόν αμέσως ότι είχαμε βρει ο καθένας μας τον άνθρωπο του, με έναν τρόπο που δεν είχαμε βιώσει ποτέ - σε κάθε επίπεδο. Αυτή ήταν η πιο εύκολη και καλύτερη ερώτηση που έχω απαντήσει ποτέ. Λοιπόν, ορίστε για πάντα με την αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος. Ανυπομονώ να συνεχίσω να ζω αυτή τη ζωή μαζί σου...».


Η πρόταση γάμου φέρεται να έγινε κατά τις διακοπές τους στην Ιταλία. Δείτε την ανάρτηση που έκανε πρόσφατα η Brianna Ruffalo.