Breaking News

«Jolene»: Η Dolly Parton εντυπωσιάστηκε από τη διασκευή της Beyoncé (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό η Beyoncé κυκλοφόρησε μία διασκευή του «Jolene», προκαλώντας έκπληξη σε όλους, συμπεριλαμβανομένης και της Dolly Parton, η οποία είχε ερμηνεύσει το τραγούδι το 1974.

Όπως αναφέρει το People, η 78χρονη Dolly Parton αποκάλυψε στο E! News ότι, αν και γνώριζε ότι η Beyoncé διασκεύαζε την κάντρι επιτυχία της για το άλμπουμ της «Cowboy Carter», δεν ήξερε ότι άλλαξε τους στίχους.

Ωστόσο, παρά την έκπληξή της, η θρυλική Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός εντυπωσιάστηκε...


«Λοιπόν, νομίζω ότι ήταν πολύ τολμηρό εκ μέρους της. Όταν μου είπαν ότι θα έκανε το "Jolene", περίμενα ότι θα ήταν το συνηθισμένο, αλλά δεν ήταν. Όμως μου αρέσει αυτό που του έκανε», είπε χαρακτηριστικά στο E! News...


«Ως τραγουδοποιός, λατρεύεις το γεγονός ότι οι άνθρωποι διασκευάζουν τα τραγούδια σου, ανεξάρτητα από το πώς τα κάνουν», πρόσθεσε η Dolly Parton.

Στο ρεφρέν του «Jolene», η 42χρονη Beyoncé τραγουδά «I’m warning you, don’t come for my man», αντί για «I'm begging of you please don't take my man». 

Η Dolly Parton σημείωσε ότι της αρέσουν οι νέοι στίχοι της - βραβευμένης με Grammy - Beyoncé, τονίζοντας πως έκανε το τραγούδι δικό της.

«Δε θα πήγαινε να παρακαλέσει κάποια άλλη γυναίκα όπως εγώ» είπε, επικροτώντας το επιθετικό ύφους του στίχου.

Να σημειωθεί ότι το τραγούδι «Jolene» είχε ερμηνεύσει με επιτυχία στο παρελθόν και η Miley Cyrus, η οποία είχε κάνει και κοινή εμφάνιση με τη Dolly Parton.