Breaking News

Jennifer Esposito: «Ήταν οδυνηρή στιγμή για μένα, ο παραγωγός τερμάτισε την καριέρα ενός νεαρού κoριτσιού στα 26 του» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Esposito, η οποία έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, περιέγραψε πρόσφατα πώς είχε επηρεαστεί η καριέρα της από έναν παραγωγό τύπου «Harvey Weinstein».

Όπως αναφέρει το Deadline, η πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας «Fresh Kills» (2023) θυμήθηκε την «πραγματικά οδυνηρή στιγμή» στη ζωή της, όταν ένας παραγωγός την απέλυσε «χωρίς λόγο» και συνέχισε να διαδίδει ψέματα για τη συμπεριφορά της, λέγοντας στους άλλους να μην συνεργαστούν μαζί της.

«Είχε κυριολεκτικά τη δύναμη και τη χρησιμοποίησε για να τερματίσει εντελώς την καριέρα ενός νεαρού κoριτσιού στα 26 του. Αυτός ήταν ένας διαβόητος, βάναυσος παραγωγός, ένα άτομο τύπου "Harvey Weinstein"», είπε η 51χρονη Jennifer Esposito στο podcast της She Pivots.

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, με απέλυσε χωρίς λόγο. Ήθελε κάποια άλλη και την πήρε. Αλλά στη συνέχεια, όποιος του τηλεφωνούσε και του έλεγε "Θέλω να την προσλάβω", του απαντούσε "Μην την προσλάβεις". Είπε ότι ήμουν τοξικομανής, δεν συνέβη ποτέ... Δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Δεν είχα ατζέντη και μάνατζερ για δυόμισι χρόνια».

Αν και δεν κατονόμασε τον παραγωγό ή το έργο από το οποίο απολύθηκε, η Esposito τόνισε ότι: «Ήταν μια πραγματικά, πραγματικά οδυνηρή στιγμή για μένα». Επίσης, σημείωσε ότι ο παραγωγός «σκότωσε» τότε τα όνειρα που είχε όταν ήταν παιδί.

Σχετικά με το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο «Fresh Kills», η Esposito είπε: «Aν δεν συνέβαινε αυτό με τον παραγωγό και ο δρόμος μου ήταν ευκολότερος, δε θα είχα γράψει και σκηνοθετήσει ποτέ την ταινία. Το "Fresh Kills" ήταν για το 26χρονο παιδί που "σφαγιάστηκε" τότε από τον παραγωγό».