Breaking News

J2US: Αποχώρησαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού αποχώρησαν στο 15ο live του «Just The 2 of Us», που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου.

Στο 15ο live, απουσίαζε προγραμματισμένα ο Σταμάτης Φασουλής, με τον Διονύση Σχοινά να παίρνει τη θέση του στην κριτική επιτροπή, δίπλα στη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή, τη Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Σταυροπούλου. 

Οι κριτές αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν τις εμφανίσεις των 7 ζευγαριών, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι από το «Just The 2 of Us» αποχωρούν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού. Το ζευγάρι δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό...


Τα 6  ζευγάρια που συνεχίζουν στο «Just the 2 of Us» είναι τα εξής:
  1. Γαλάτεια Βασιλειάδη - Γιώργος Παπαδόπουλος
  2. Γιώργος Αμούτζας - Τάνια Μπρεάζου
  3. Γιάννης Σεβδικάλης - Σοφία Κουρτίδου
  4. Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Ίαν Στρατής
  5. Μανώλης Κλωνάρης - Ζωή Παπαδοπούλου
  6. Σωτήρης Γιαζιτζόγλου - Φειδίας Ηροδότου
Στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια: Ραφαήλ Καρυωτάκης - Joanne, Μπάγια Αντωνοπούλου - Χρίστος Αντωνιάδης, Αλίνα Κοτσοβούλου - Πέτρος Ίμβριος, Άννα Μπεζάν - Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Χρήστος Κούτρας - Στέλλα Κονιτοπούλου, Γιάννης Καπετάνιος - Μαρία Καρλάκη, Στέλιος Δρουμαλιάς - Αποστολία Ζώη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Χριστίνα Μηλιού, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος - Daphne Lawrence, Θανάσης Πάτρας - Φαίη Ρουμπίνη και Αναστάσιος Ράμμος - Δώρα Παντέλη.

Το «Just The 2 of Us» στηρίζει και φέτος την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων).