Breaking News

ΗΠΑ: «Προβλημάτισε» η εμφάνιση του Μπάιντεν στο ντιμπέιτ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η παρουσία και η επίδοση του Τζο Μπάιντεν στην τηλεμαχία εγείρουν αμφιβολίες για την ικανότητά του να διεκδικήσει με αξιώσεις μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Όπως αναφέρει το Ant1news.gr, η επίδοση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στο ντιμπέιτ ήταν μάλλον αδύναμη και αναποτελεσματική απέναντι σε έναν Ντόναλντ Τραμπ που του έκανε διαρκώς επιθέσεις για διάφορα ζητήματα, λέγοντας συχνά ανακρίβειες. 

Οι δύο άνδρες αντιπαρατέθηκαν για την άμβλωση, τη μετανάστευση, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη Γάζα, τη διαχείριση της οικονομίας, ακόμη και το γκολφ καθώς προσπαθούσαν να κερδίσουν πόντους και ψηφοφόρους, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν εδώ και μήνες να δίνουν μάχη στήθoς με στήθoς. 

Δύο αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν ότι ο Μπάιντεν ήταν κρυωμένος προκειμένου να εξηγήσουν τη βραχνάδα στη φωνή του. Αλλά η άνιση επίδοση του προέδρου προκάλεσε ανησυχία ακόμη και μεταξύ κάποιων Δημοκρατικών και ενδέχεται να ενέτεινε την ανησυχία των ψηφοφόρων ότι ο 81χρονος είναι πολύ μεγάλος για μία ακόμη προεδρική θητεία. 

Δείτε το βίντεο. Διαβάστε αναλυτικότερα στο Ant1news.gr