Breaking News

«Η Katharine Hepburn βγήκε στο πλατό γυμvή από τη μέση και κάτω και αναγκάστηκαν να της δώσουν πίσω το τζιν της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη σπουδαία και αντισυμβατική ηθοποιό - βραβευμένη με 4 Όσκαρ - Katharine Hepburn παρουσίασε η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με αφορμή τη συμπλήρωση 21 χρόνων από τον θάνατό της... Η κριτικός κινηματογράφου Πόλυ Λυκούργου ανέφερε:

«Εκείνη την εποχή τρεις ήταν οι γυναίκες που φορούσαν παντελόνια στο Χόλιγουντ, η Marlene Dietrich, η Greta Garbo και η Katharine Hepburn. Η Hepburn όμως το έκανε και λίγο πιο απλό, θεωρούσε ότι ήταν πιο βολικά.

Υπάρχει μία διαβόητη ιστορία, ότι όταν γύριζε μια ταινία για την εταιρεία παραγωγής RKO,  εμφανίστηκε στο παρασκήνιο και στα καμαρίνια της με το τζιν, έτσι κυκλοφορούσε. Ο διευθυντής της RKO έδωσε εντολή στους βοηθούς να πάνε να της κλέψουν το παντελόνι της από τα καμαρίνια. Όταν εκείνη το αντιλήφθηκε, βγήκε στα πλατό γυμvή από τη μέση και κάτω, μόνο με το εσώpoυχο. Τελικά αναγκάστηκαν να της ξαναδώσουν πίσω το τζιν της.

Έπαιζε γκολφ με τους άντρες, πιλοτάριζε αεροπλάνα. Ήταν μία γυναίκα πολύ αντισυμβατική... Έπαιζε με τα αγόρια και όταν ήταν μικρή ήθελε να τη φωνάζουν Τζιμ.

Είναι η μόνη που έχει κερδίσει 4 Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι δεν εμφανίστηκε ποτέ στις τελετές απονομής των βραβείων γιατί τα σνόμπαρε. Δεν ήταν ακριβώς έτσι. Είχε μεγάλη ανασφάλεια για το ταλέντο της. Δεν εμφανίστηκε γιατί πίστευε ότι θα χάσει...


Ωστόσο εμφανίστηκε σε μία τελετή το 1974 για να παραδώσει ένα βραβείο. Λίγο πριν έκανε κηπουρική  στον κήπο της και εμφανίστηκε με τα ίδια ρούχα. Αναγκάστηκαν να της κάνουν spray paint για να εξαφανίσουν τις λάσπες από το ένδυμά της».