Breaking News

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η Δανάη με τράβηξε από τον συναισθηματικό βούρκο που είχα βουτήξει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την αγαπημένη του Δανάη Μιχαλάκη μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος ήταν καλεσμένος την Κυριακή (16/6) στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο συνάδελφός της Γιώργος Παπαγεωργίου είχαν παντρευτεί στις 7 Αυγούστου 2021. Οι δυο τους καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους στις 21 Νοεμβρίου 2023.

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι γνώρισε τη Δανάη Μιχαλάκη σε μια περίοδο που δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα στην προσωπική του ζωή.

«Ήταν ουσιαστικά μια περίοδος που ας πούμε ότι είχα μπει σε μια σφαίρα αρκετά σκοτεινή. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τα δικά μου σκοτάδια, σαν να λέμε, καθώς μεγάλωνα. Δεν πήγαιναν πολύ καλά τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή, στη δουλειά επίσης περιέργως συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Οπότε κάπως ξέδινα μέσα από τη δουλειά, ας το πούμε έτσι. Δηλαδή ό,τι μιζέρια ένιωθα, κάπως αποφορτιζόμουν μέσα από την εργασία μου. Βέβαια, αυτό δεν σε κάνει στα αλήθεια ευτυχισμένο γιατί η επιτυχία δεν φέρνει κατ' ανάγκη και την ευτυχία», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου...


Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Όταν, λοιπόν, γνώρισα τη Δανάη, ήταν μια στιγμή που ένιωσα σαν να ήρθε και να με τράβηξε από αυτόν τον συναισθηματικό βούρκο που είχα βουτήξει. Εντελώς ψυχοθεραπεία η Δανάη».