Breaking News

Γ. Σακελλαρίδης για Ρ. Τζίμα: «Την υποστήριξε την υποψηφιότητά μου - Το είχα έγνοια γιατί δεν ήθελα να της κάνω κακό στη δουλειά της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν καλεσμένος το Σάββατο (1/6) ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφέρθηκε στη δημοσιογράφο και σύζυγο του Ράνια Τζίμα.

«Αν και είναι το παράδοξο, εγώ είμαι αυτός που μιλάω λιγότερο πολιτικά μέσα στο σπίτι και προσπαθώ να κλείσω τις κουβέντες τις πολιτικές, ίσως μου προκαλούν περισσότερη ένταση. Δεν ξέρω... ίσως είναι και στον χαρακτήρα του καθενός. Η σύζυγός μου, η Ράνια, το απολαμβάνει περισσότερο αυτό το θέμα. Εντάξει, προφανώς συζητάμε για πολιτική μέσα στο σπίτι. Σχολιάζουμε, κουτσομπολεύομε, αναλύουμε», είπε ο γνωστός πολιτικός...


Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πρόσθεσε: «Η σύζυγός μου την υποστήριξε την υποψηφιότητά μου στις Ευρωεκλογές. Εγώ το είχα έγνοια γιατί δεν ήθελα να της κάνω κακό στη δουλειά της. Καταλαβαίνω ότι της δημιουργεί ένα αντικειμενικό πρόβλημα, είναι κάτι που το φέρω και λίγο βαρέως, αλλά νομίζω ότι σε έναν μεγάλο βαθμό και η ίδια αποδεικνύει ότι είναι αντικειμενική».