Breaking News

Φωτιά στην Ύδρα: Δίωξη για κακούργημα στα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά οδηγήθηκαν την Κυριακή (23/6) τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού, από την οποία φέρεται να πυροδοτήθηκαν πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά σε περιοχή της Ύδρας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (21/6).

Σύμφωνα με το Mega, ο εισαγγελέας άσκησε στους 13 συλληφθέντες ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με ενδεχόμενο δόλο. Τα 13 μέλη του πληρώματος αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη...


Να σημειωθεί ότι το υπερπολυτελές τουριστικό σκάφος «Περσεφόνη» φέρεται να είχαν ναυλώσει 17 άτομα από το εξωτερικό. Η θαλαμηγός κατέπλευσε χθες, το μεσημέρι του Σαββάτου, στη μαρίνα της Βουλιαγμένης. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής, χωρίς να κινηθεί - μέχρι στιγμής - κάποια νομική διαδικασία εναντίον τους.

Το Πυροσβεστικό Σώμα ανακοίνωσε χθες (22/6): «Συνελήφθησαν σήμερα, 22 Ιουνίου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) ημεδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες, χθες, 21 Ιουνίου 2024. Οι προαναφερόμενοι θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά».