Breaking News

Φωτιά στην Ύδρα: Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. σε δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διαφυγή ατόμων (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη (25/6) η ΕΛ.ΑΣ., απαντώντας σε δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διαφυγή ατόμων, που σχετίζονται με την υπόθεση της πυρκαγιάς στην Ύδρα.

Τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού, από την οποία φέρεται να πυροδοτήθηκαν πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά σε περιοχή της Ύδρας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (21/6), είχαν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά την Κυριακή (23/6). Ο εισαγγελέας άσκησε στους 13 συλληφθέντες ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με ενδεχόμενο δόλο... Τα 13 μέλη του πληρώματος θα απολογηθούν αύριο, Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Το υπερπολυτελές τουριστικό σκάφος «Περσεφόνη» είχαν ναυλώσει 17 άτομα από το εξωτερικό. Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επιστροφή στη χώρα τους των υπηκόων Καζακστάν, που είχαν νοικιάσει τη θαλαμηγό.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διαφυγή ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση της πυρκαγιάς στην Ύδρα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία ουδέποτε αναμείχθηκε προανακριτικά στην εν λόγω υπόθεση, όπως επίσης ουδέποτε υπήρξε ενημέρωση από προανακριτική ή εισαγγελική Αρχή, σχετικά με την ύπαρξη μέτρου απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.