Breaking News

Φωτιά στα Πατήσια: Καταστράφηκε το τριώροφο κτίριο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, το βράδυ του Σαββάτου (15/6), στα  Κάτω Πατήσια, σε ισόγειο εγκαταλελειμμένο χώρο τριώροφης πολυκατοικίας.

Στον εγκαταλελειμμένο χώρο στεγάζονταν ένα κατάστημα ξυλείας. Το Πυροσβεστικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί της Κυριακής, η οποία αναφέρει:

«Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ισόγειο κατάστημα τριώροφου κτιρίου, στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Ψαρουδάκη, στο δήμο Αθηναίων ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις βραδινές ώρες χθες, 15 Ιουνίου 2024. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 22 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Το κτίριο έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή. Ζημιές υπάρχουν και στους εξωτερικούς χώρους άλλων πολυκατοικιών, όπως και σε οχήματα...


Η πυροσβεστική απεγκλώβισε δύο ηλικιωμένες γυναίκες από τον πρώτο όροφο. Μάλιστα, η μία παρελήφθη από το ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα.