Breaking News

Π. Φιλιππίδης: Αναβολή του Eφετείου για τις 11 Νοεμβρίου - Οι πρώτες δηλώσεις του: «Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις 11 Νοεμβρίου 2024 αναβλήθηκε το Εφετείο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και συγκεκριμένα για τις δύο απόπειρες βιaσμού.

Τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2023, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε κρίνει ομόφωνα ένοχο τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιaσμού, ενώ τον αθώωσε ομόφωνα για τον βιaσμό κατ’ εξακολούθηση. Στον ηθοποιό και σκηνοθέτη επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το Εφετείο.

Το πρωί της Δευτέρας (3/6), ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε και δευτεροδίκως ενώπιον της Δικαιοσύνης, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα των συνηγόρων του. Η δίκη του ορίστηκε για τις 11 Νοεμβρίου 2024.

Εξερχόμενος από το Εφετείο, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε στους δημοσιογράφους: «Εγώ ήρθα να σας πω μια καλημέρα και θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή. Θα τα πούμε όλα! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Γεια σας».