Breaking News

Ελισάβετ Σπανού για τη γέννηση της κόρης της: «Δεν περιγράφεται το συναίσθημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία πριν λίγες ημέρες καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, που είναι κoριτσάκι... Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε στο Πρωινό:

«Τι να πω τώρα, πραγματικά δεν υπάρχουν λέξεις. Ξέρεις, μου έρχεται πολύ συχνά στο μυαλό ότι προσπαθούσαν και μου έλεγαν "θα δεις, θα είναι ό,τι πιο σημαντικό" και δεν το καταλάβαινα. Και τώρα που την έχω στα χέρια μου, είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν μεταφέρεται αυτό το συναίσθημα που νιώθει μια μαμά κρατώντας το μωρό στα χέρια της. Δεν περιγράφεται.

Είχα μια εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα και έναν τοκετό χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και μανούλες, οι οποίες περνάνε δύσκολα και πιθανόν και οι πρώτες ώρες με το παιδί να μην είναι πάντα...

Γεννήθηκε σχεδόν τρία κιλά. Είναι δίδυμος, αυτό θα πω μόνο. Γελάω, δεν μπορώ και να γελάσω. Είναι υπέροχη, είναι πολύ συνεργάσιμη και σαν την κουκουβάγια κι εγώ τη μάνα, τη βλέπω πανέμορφη. Είχα την τύχη να μπορώ να θηλάσω αμέσως. Δημιουργείται αίσθημα μωρέ, ακόμη μεγαλύτερο...


Βέβαια εντάξει, υπάρχουν και πάρα πολλά ταμπού με όλα αυτά τα πράγματα. Να γεννήσεις φυσιολογικά, μη γεννήσεις με καισαρική, να θηλάσεις, μην τυχόν και δε θηλάσεις. Απλά εγώ έτυχε να έχω τη χαρά να μπορώ να τη θηλάσω από την πρώτη στιγμή».