Breaking News

Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλει να το λύσει το θέμα με τη Δανάη Μπάρκα αλλά άφησε και μία μπηχτούλα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας (17/6) στο Breakfast@Star.

Σε δηλώσεις που έκανε το Σαββατοκύριακο στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το τέλος της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ αναφέρθηκε και στη Δανάη Μπάρκα, με την οποία είχε ενοχληθεί, μετά το γνωστό περιστατικό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη...

«Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία (με τη Δανάη Μπάρκα), ο καθένας κάνει τη ζωή του και να είναι καλά. Ό,τι είχα να πω, το είπα. Πολλές φορές έχω εκφραστεί όμορφα επαγγελματικά για εκείνη. Ήταν κάτι προσωπικό που βγήκε προς τα έξω, όχι από μένα. Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους. Δεν κρατάω κάποια κακία», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε στον τηλεοπτικό αέρα του Breakfast@Star: «Με τη Δανάη Μπάρκα καταλαβαίνω ότι θέλει να το λύσει όλο αυτό το θέμα, αλλά άφησε και τη μπηχτούλα ότι "δεν το έκανα εγώ δημόσιο". Βέβαια από την άλλη, ούτε η Δανάη Μπάρκα θα μπορούσε να το φανταστεί όλο αυτό, γιατί το βίντεο τραβήχτηκε από κινητό».