Breaking News

Διονύσης Σχοινάς: «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα, από το ό,τι είμαι Ρομά μέχρι ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς, με αφορμή το νέο του τραγούδι «Hawaii». Ο γνωστός τραγουδιστής και σύζυγος της Καίτης Γαρμπή είπε στην εκπομπή του Mega:

«Με το τραγούδι "Ποτέ" είπα ότι "τα κατάφερα", ο κόσμος μου το ζητάει ακόμα. Μια κοπέλα είχε χαράξει με ξυράφι στο χέρι της το όνομά μου, ήταν λίγο μακάβριο αυτό. Ήρθε στο μαγαζί να βγάλουμε φωτογραφία μαζί, ήταν λίγο κάπως...

Πολλά τραγούδια που απέρριψα έγιναν επιτυχίες, αρκετά της Καίτης και του Αντώνη Ρέμου. Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μένα, από το ό,τι είμαι Ρομά μέχρι ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία.

Με την Καίτη είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, στο 80% κολλήσαμε. Υπάρχουν ζήλιες όταν ο άλλος δίνει δικαίωμα, αλλά δεν δίνουμε δικαίωμα ο ένας στον άλλον. Με την Καίτη ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί.

Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδερφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα...


Όλοι στην οικογένεια ακούμε την Καίτη, είναι η δασκάλα μας σε όλα τα περίεργα και τα εξωπραγματικά. Υπήρξαν δυσκολίες στον χώρο της νύχτας, αλλά για μένα η νύχτα είναι πιο καθαρή από τη μέρα».