Breaking News

Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια υγείας του: «Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα - Κάθε μέρα βελτιώνομαι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε βίντεο που ανέβασε την Κυριακή (16/6) στο κανάλι του στο Youtube, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο στις 29 Μαΐου από το Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες, μετά από ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ομιλία του, η οποία αρχίζει πλέον και επανέρχεται. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του Άννα Σταθάκη.

«Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει, αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματά», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας...


Και πρόσθεσε: «Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει 2 μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή τη περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ».