Breaking News

Δημήτρης Κόκοτας: Η ερώτηση για την υγεία του που απέφυγε να απαντήσει η Ματίνα Παγώνη - «Είναι προσωπικά δεδομένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε την Τετάρτη (26/6) η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά από ανακοπή και έμφραγμα που υπέστη. 

«Η ιστορία είναι ότι παραμένει σταθερή η κατάστασή του, δεν έχω κάτι νεότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών του και γίνονται εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος κλπ. για να δούνε την πορεία. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Είχε πάντα και τις επιπλοκές του από την αρχή αυτή η ιστορία. Χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί... Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος το "πολεμάει", οι δικοί του και η ιατρική ομάδα είναι κοντά του. Θέλει χρόνο. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη...


Όταν η Δέσποινα Καμπούρη τη ρώτησε: «Αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του; Επικοινωνεί;», η Ματίνα Παγώνη επέλεξε να μην απαντήσει.

«Μέχρι εδώ σταματάμε. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι προσωπικά δεδομένα», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.