Breaking News

Δήμητρα Βαμβακούση: «Η οικογένειά μου είναι πάνω απ' όλα - Ο Γιώργος με κάνει να αγαπάω τον εαυτό μου περισσότερο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023, ενώ καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους στις 8 Φεβρουαρίου 2024. Η γοητευτική φιναλίστ του Survivor 2019 φιλοξενήθηκε την Πέμπτη (13/6) στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», όπου είπε στην Ελένη Τσολάκη:

«Το μωρό μου μοιάζει στον Ντάνο. Μ' αρέσει αυτό, είναι κούκλος ο άντρας μου. Φαντάσου το σε θηλυκό αυτό το πράγμα, θα έχουμε προβλήματα... 

Είμαι πολύ χαρούμενη μαμά, όλα βαίνουν καλώς. Υπάρχει λίγη έως πολύ κούραση, ανάλογα τις ημέρες, όμως συνεργαζόμαστε, αγαπιόμαστε και έχουμε μία ωραία οικογένεια. Μόνο ευγνώμων μπορεί να είμαι.

Ανυπομονώ να μιλήσει η κόρη μας. Προσπαθώ να περνάω πολύ χρόνο με το μωρό. Όταν λείπω, το τηλέφωνο το έχω δίπλα μου, αλλά εμπιστεύομαι πολύ τον Γιώργο. Τις νύχτες ξυπνάει και ο Γιώργος, αλλά περισσότερο εγώ.

Στην εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά και τα έχασα. Δεν μπορώ να περιγράψω όσα νιώθω για το μωρό μας, είναι μια ευλογία που την έχουμε. Η οικογένεια μου είναι πάνω απ' όλα.

Ο Γιώργος αγαπάει τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις, με κάνει να αγαπάω τον εαυτό μου περισσότερο... Προσπαθούμε να δούμε πού μας ταιριάζει να μείνουμε, στην Αθήνα ή τη Σκιάθο ή να το συνδυάσουμε. Ο Γιώργος θέλει να μάθει στην κόρη μας τη θάλασσα...


Με σόκαρε το γεγονός ότι ο κόσμος έψαχνε να μάθει για μένα και τη σχέση μου με τον Γιώργο. Ο κόσμος είναι μία ανοιχτή αγκαλιά για εμάς και πάντα αισθάνομαι ευγνωμοσύνη. Δεν με πειράζει που μας περιμένουν κάμερες στο αεροδρόμιο, απλά δε θέλω να απασχολώ γιατί υπάρχουν σημαντικά κοινωνικά θέματα γύρω μας. Θα έκανα κάτι τηλεοπτικά, ίσως, μόνο στο πλευρό του Γιώργου. Αισθάνομαι ευγνώμων που έχουμε δημιουργήσει τον "Φύλακα Άγγελο" και βοηθάμε παιδιά».