Breaking News

Billy Ray Cyrus: Η νοσταλγική ανάρτησή του για τη Miley Cyrus - H φωτογραφία από την παιδική της ηλικία (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Billy Ray Cyrus δημοσίευσε στα social media μια κοινή του φωτογραφία με τη Miley Cyrus, με αφορμή το CMA Music Festival 2024, εν μέσω φημολογούμενων οικογενειακών ρήξεων.

Το ετήσιο CMA Music Festival διεξάγεται από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου. Ο Billy Ray Cyrus φαίνεται ότι είχε νοσταλγική διάθεση, καθώς δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν, που τον δείχνει να κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη του, Miley Cyrus, όταν εκείνη ήταν σε παιδική ηλικία. Κάτω από τη φωτογραφία διακρίνεται και ένα ποίημα.

Τη φωτογραφία, η οποία είναι ένα ηχητικό βίντεο, την «έντυσε» μουσικά με το τραγούδι «Flowers» της κόρης του,  θυμίζοντας μερικές από τις «καλύτερες αναμνήσεις» τους στην ετήσια καλοκαιρινή μουσική εκδήλωση, από τότε που ήταν γνωστή ως Fan Fair...


«Μία από τις καλύτερες αναμνήσεις μου στο CMA Fest, όταν ήταν Fan Fair. Εδώ είμαστε η Miley Cyrus και εγώ, περιτριγυρισμένοι από χιλιάδες απίστευτους θαυμαστές. Την επόμενη μέρα, κάποιος μου έδωσε αυτή τη φωτογραφία και έγραψα αυτό το ποίημα αμέσως στο λεωφορείο. Είμαι απίστευτα περήφανος για αυτήν. Είναι επιζών και αληθινή καλλιτέχνις. Έμαθε από νωρίς να αγαπά και να εκτιμά τους θαυμαστές που κάνουν τα πάντα δυνατά. Και οι δύο αγαπάμε τη σχέση που έχουμε με τους θαυμαστές μας και είμαστε ευγνώμονες για κάθε έναν από εσάς!», έγραψε στη λεζάντα ο 62χρονος σταρ της κάντρι...


Να σημειωθεί ότι η ανάρτησή του έρχεται λίγους μήνες μετά την επιτυχία της κόρης του στην απονομή των Grammy Awards, όπου η Miley κέρδισε τα πρώτα δύο Grammy της καριέρας της: βραβείο για την καλύτερη solo ερμηνεία στο τραγούδι «Flowers» και βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε ευχαριστήσει τους πάντες, εκτός από τον πατέρα της. Η στάση της είχε σχέση με τον χωρισμό του πατέρα της από τη μητέρα της Tish το 2022. «Δε νομίζω ότι ξέχασα κανέναν», είπε χαρακτηριστικά η Miley Cyrus.