Breaking News

Ασημένια Βουλιώτη: «Θα υποδυθώ τη Μαρινέλλα στην ταινία για τον Καζαντζίδη - Ο Χρήστος Μάστορας είναι φοβερός ηθοποιός» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» ήταν καλεσμένη η Ασημένια Βουλιώτη, η οποία αναφέρθηκε στην επικείμενη ταινία «Υπάρχω», την κινηματογραφική βιογραφία του αείμνηστου τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος. Τον Στέλιο Καζαντζίδη υποδύεται ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, ενώ τη Μαρινέλλα η Ασημένια Βουλιώτη.

«Θα υποδυθώ τη Μαρινέλλα στην ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Ευελπιστώ να ακουμπήσω αυτή τη γυναίκα - είδωλο, αυτόν τον μύθο. Θα ήθελα πάρα πολύ να τη συναντήσω από κοντά. Την άκουγα από μικρή, γιατί η μαμά μου έχει μεγάλο έpωτα μαζί της... Με "κοσκίνισαν" για να πάρω τον ρόλο, ήθελαν να με δουν πώς ερμηνεύω και πώς τραγουδάω», είπε αρχικά η νεαρή ηθοποιός, που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Ψυχοκόρες»...


Και πρόσθεσε: «Πέρα από την εξαιρετική φωνή, ο Χρήστος Μάστορας είναι φοβερός ηθοποιός. Τώρα είμαστε στη φάση που ξεκινάμε γυρίσματα. Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα σε δύο μήνες...».


Να σημειωθεί ότι τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας ενσαρκώνουν οι: Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης και Άννα Συμεωνίδου.