Breaking News

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους o Απόστολος Λύτρας - «Ομολόγησα την πράξη μου, ζητάω συγγνώμη από τη σύζυγό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια το πρωί της Δευτέρας (17/6) για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Στον Απόστολο Λύτρα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης προσέγγισης της συζύγου του.

«Ομολόγησα την πράξη μου, ζητάω συγγνώμη και από τη σύζυγό μου - την οποία υπεραγαπάω - και από τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό και εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Όπως και η ίδια κατέθεσε, δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος. Θα κοιτάξω να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια γιατί πραγματικά το λέω, έχω χτίσει μία καριέρα και μία οικογένεια με πάρα πολύ κόπο και από εμένα και από τη σύζυγό μου. Η πράξη που έγινε είναι κάτι αδιανόητο και για μένα και για εκείνη. Θα αναζητήσω τις ψυχολογικές αιτίες του περιστατικού, δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να συγχωρέσω στον εαυτό μου», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας στους δημοσιογράφους...


Και πρόσθεσε: «Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Πρωτίστως από τη Σοφία και από τις κόρες μου. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια».