Breaking News

Άννα Σταθάκη για την υγεία του Σταρόβα: «Προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Fay's Time» παρουσίασε την Τρίτη (4/6) τη δήλωση που έκανε η Άννα Σταθάκη, η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύτηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, από τις 15 έως τις 29 Μαΐου, μετά από ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη. 

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει επιστρέψει στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του. «Εκτιμώ πολύ τη στάση σας, τη δική σας και της εκπομπής, όπως και της ίδιας της Φαίης. Όμως τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή μου στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δε μου αφήνουν περιθώρια χρόνου, αλλά και διάθεσης, για να εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα», είπε αρχικά η Άννα Σταθάκη  στην εκπομπή «Fay's Time»...


Και πρόσθεσε: «Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας. Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα ωφελεί πλέον την υγεία του. Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά».