Breaking News

Άννα Πρέλεβιτς: «Συγκινούμαι όταν μιλάω για τον άντρα μου - Με ενόχλησαν οι παπαρατσικές φωτογραφίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον σύζυγό της, αλλά και για τις παπαρατσικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, μίλησε η Άννα Πρελέβιτς στην κάμερα του Happy Day.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο αγαπημένος της Νικήτας Νομικός - αδερφός της Δούκισσας Νομικού - είχαν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας τον Μάιο του 2023.

«Ο άντρας μου είναι ο καλύτερός μου φίλος, οπότε του τα λέω όλα. Είναι ο άνθρωπός μου και δεν έχω κανένα μυστικό από εκείνον. Είμαστε καλά κι εpωτευμένοι, κλείσαμε έναν χρόνο έγγαμου βίου. Όταν μιλάω για τον άντρα μου συγκινούμαι, γιατί νιώθω τυχερή που βρήκα αυτόν τον άνθρωπο και ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή. Μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει κάτι, καμιά φορά τον λέω "αγόρι μου" αντί για "σύζυγο"», είπε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς...


Και πρόσθεσε: «Δεν μου άρεσε που κυκλοφόρησαν οι παπαρατσικές φωτογραφίες, την ώρα που έκανα μπάνιο. Πήγα σε μια ιδιωτική παραλία για να μη με βγάλει κανείς φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα. Όταν έχω πληρώσει για να μπω κάπου, ακριβώς για να έχω την ηρεμία μου, να μη με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου ή να είναι τα μαλλιά μου ωραία... Πήγα κάπου να ηρεμήσω και τελικά με έβγαλε κάποιος κρυφά φωτογραφίες, με ενόχλησε αυτό».