Breaking News

Άννα Μπεζάν: «Nτρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα Μπεζάν αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες η Χριστίνα Παππά, έξω από ένα φαρμακείο στη Γλυφάδα.

Η Άννα Μπεζάν είναι σε σχέση με τον Δημήτρη Παππά, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη τον Σεπτέμβριο του 2022. Η μικρή πήρε τα ονόματα Χριστίνα (από τη γιαγιά της Χριστίνα Παππά) και Νεκταρία. 


«Με αφορμή τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε η Χριστίνα Παππά πριν λίγες μέρες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πόσο vτρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου. Άνθρωποι βιaζουν και είναι ελεύθεροι, άνθρωποι χτυπάνε με δικαιολογία την κακή ψυχολογική τους κατάσταση, άνθρωποι βανδαλίζουν ξένες περιουσίες γιατί έτσι, το κράτος; Το κράτος για να λειτουργήσει πρέπει να γίνονται οι καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Αυτοί είμαστε. Άνθρωποι χωρίς παιδεία και κατά συνέπεια χωρίς σεβασμό!», έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Μου λέτε πώς θα πάψω να ανησυχώ; Να ανησυχώ που έχω φέρει στη ζωή ένα παιδί, ένα κoριτσάκι, που θα γίνει γυναίκα και θα πρέπει να προστατευθεί από αυτή την έμφυλη βία;».