Breaking News

Ανιψιά Δέσποινας Στυλιανοπούλου: «Τους τελευταίους μήνες έπεσε πολύ ψυχολογικά - Αυτό την έριξε περισσότερο απ' όλα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε το Σάββατο (8/6) η ανιψιά της σπουδαίας ηθοποιού Δέσποινας Στυλιανοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 7 Ιουνίου, σε ηλικία 91 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου θα τελεστεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου, είπε αρχικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: «Η θεία μας, η Δέσποινα, δεν έπαψε ποτέ να έχει τη χαρά της ζωής και την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι και πριν από δύο μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, έγραφε ένα καινούργιο βιβλίο και ήταν χαρούμενη. Είχε "πέσει", βέβαια, είχε χάσει λίγο τις σωματικές δυνάμεις της. Αυτό ήταν και φυσιολογικό λόγω της ηλικίας της. Ωστόσο, ένιωθε πάντα σαν ένα κoριτσάκι 18 χρονών, δεν είχε συνείδηση της ηλικίας της και δεν ήθελε να θυμάται πόσο χρονών είναι».

«Νομίζω ότι για πολλούς λόγους, τους τελευταίους μήνες έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά, καθώς έβλεπε τους αγαπημένους φίλους της να φεύγουν από τη ζωή και αισθανόταν μόνη στο κομμάτι αυτό. Νομίζω ότι αυτό που την "έριξε" πιο πολύ απ' όλα ήταν το γεγονός ότι δεν δούλευε όσο δούλευε τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε στη συνέχεια η ανιψιά της αγαπημένης ηθοποιού...


Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Μέχρι και πριν από 6 χρόνια έκανε θέατρο και είχε γράψει και το πρώτο της βιβλίο. Ξαφνικά ένιωσε απομονωμένη στο σπίτι... Στεναχωριέμαι που τη χάσαμε, θα ήθελα να την έχω για ακόμη 10 χρόνια κοντά μας».