Breaking News

Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: «Στη Θεσσαλονίκη, ούτε ο Σεφερλής να το είχε σκηνοθετήσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Fay's Time» ήταν καλεσμένος την Τετάρτη (5/6) ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος απάντησε στην «επίθεση» που του έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είπε, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά:

«Είναι τόσα τα κοινωνικά θέματα και ασχολούμαστε με ένα συνεχιζόμενο σόου. Τη μία με το φανταρικό, την άλλη με τα σπίτια  και την άλλη με τα Πόθεν Έσχες. Ο κόσμος έχει προβλήματα και πρέπει να δούμε τι προτείνει το κάθε κόμμα.

Όσο ασχολούμαστε με τον κ. Κασσελάκη, κερδίζει ο Μητσοτάκης. Αυτό το συνεχιζόμενο προσωποκεντρικό σόου δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα. Το ακολουθεί ως ένα βαθμό και ο κ. Μητσοτάκης γιατί τον βολεύει. Αυτά τα βίντεο στο TikTok τι είναι; Είναι απαξίωση της πολιτικής και της συζήτησης για πραγματικά προβλήματα...


Στη Θεσσαλονίκη, πραγματικά ούτε ο Σεφερλής να το είχε σκηνοθετήσει... να έχεις το Πόθεν Έσχες των εκατομμυρίων, των φορολογικών παραδείσων και τις off shore εταιρίες κι από κάτω να κουνιούνται οι σημαίες της Αριστεράς. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα. Αυτό που θέλω να πω στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι απέναντι στη ΝΔ χρειάζεται μία αξιόπιστη, σοβαρή και προοδευτική αντιπολίτευση κι όχι αυτό το σόου, το οποίο είναι διέξοδος διαφυγής για τον κ. Μητσοτάκη».