Breaking News

Α. Μικρούτσικος: «Ήμουν ένας αντάρτης της τηλεόρασης, που επειδή είχε επιτυχία δεν μπορούσαν να τον... εξορίσουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Επίσης, ο γνωστός παρουσιαστής είπε στον Κωνσταντίνο Βασάλο:

«Την τηλεόραση την έκανα πάντα για να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Όχι για να αποκτήσω αναγνωρισιμότητα, αλλά για να βλέπω τους ανθρώπους στο δρόμο και να μιλάμε. Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, η οικονομική ανάγκη μου - γιατί καταστράφηκα οικονομικά - μου επιτάσσει να δουλέψω. Ταυτόχρονα, όμως, μου φέρνει μια πρόσθετη χαρά, γιατί δεν είναι μόνο βιοπορισμός αλλά και έκφραση.

Το να λέγονται απόψεις στην τηλεόραση, δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε και να λέμε ότι "γίνεται ίντριγκα, για την ίντριγκα". Αν πει κάποιος κάτι και έχω αντίθετη άποψη, πρέπει να απαντήσω, αλλά με κάποιους όρους. Ο πρώτος όρος είναι να σεβαστώ την άποψη του άλλου και να πω ότι έχω διαφορετική. Αν ο άλλος εκφράσει μια προκλητική άποψη, εγώ πρέπει να την καυτηριάσω. Αυτό δεν είναι τοξικότητα, είναι διαχωριστική γραμμή...


Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω πει ή έχω κάνει στην τηλεόραση. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος είναι μέρος του εαυτού μου, που είναι και τα λάθη μου. Ήμουν ένας αντάρτης της τηλεόρασης, που επειδή είχε επιτυχία δεν μπορούσαν να τον εξορίσουν. Αυτός ήμουν».