Breaking News

Α. Γεωργούλης: «Δεν υπάρχει κάποια ποινική δίωξη - Εκείνες τις ημέρες είχα διαλυθεί, δεν ήξερα πώς θα ξημερώσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν καλεσμένος την Παρασκευή (7/6) ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος θα είναι ξανά υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, αυτή τη φορά με το «Πράσινο Κίνημα».

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός είπε για την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του για σeξουαλική κακoποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου, η οποία αφορούσε τον Ιανουάριο του 2020 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Απρίλιο του 2023:

«Δεν υπάρχει κάποια ποινική δίωξη, δεν έχει κάποια εξέλιξη και έχει περάσει, από τότε που το έχω μάθει κι εγώ, σχεδόν ενάμισης χρόνος. Είναι κάτι που αφορά τις Αρχές του Ευρωκοινοβουλίου, είναι κάτι που εμείς εδώ το έχουμε χειριστεί και το έχουμε χρησιμοποιήσει ή εκμεταλλευτεί με πολύ διαφορετικό τρόπο, που δεν έχει να κάνει και με τον νόμιμο τρόπο. Το μεγαλύτερο χτύπημα που είχα ήταν στον προσωπικό μου πυρήνα, μέσα μου. Εκεί είναι που διαλύθηκα, εκείνες τις ημέρες δεν ήξερα το πώς θα ξημερώσω. Αυτό που νιώθουμε ότι "εγώ είμαι αυτός, είμαι δυνατός", δεν υπήρχε. Είχα διαλυθεί...».


Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς δικοί μου άνθρωποι ήρθαν και μου μίλησαν προσωπικά και μετά κάποιοι δημοσίως εκφραστήκανε. Ακόμα και άνθρωποι που απλώς δουλέψαμε μαζί ή κάποιοι που δεν με ξέρανε ή με ήξεραν ως δημόσιο πρόσωπο, άρχισαν και μιλούσαν δημόσια. Εκεί άρχισα να νιώθω σαν να ενώνονται σιγά σιγά τα κομμάτια μου, που είχαν σκορπιστεί και δεν ήξερα σε ποιο σημείο κιόλας. Δεν ήταν ότι μπορούσα να δω τον εαυτό μου διαλυμένο, δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου καθόλου. Το χρωστάω στους ανθρώπους που μίλησαν, που εξέφρασαν τη γνώμη τους και μιλήσαν από καρδιάς γιατί, μάλλον, έτσι φτιάχνονται οι καρδιές. Εκεί το χρωστάω 100% ότι είμαι εδώ και μπορούμε και μιλάμε».