Breaking News

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Η Φαίη Σκορδά είπε να μου κλείσουν τα social media, έδωσε εντολή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Happy Day ήταν καλεσμένη την Τετάρτη (5/6) η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Στο τέλος της συνέντευξης, η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μην κρύβει την αμηχανία της.

«Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι ακόμα, το οποίο είναι σημαντικό και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και για τον χρόνο που μου έδωσες σήμερα, γιατί αυτό που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια είναι ότι υπάρχει ένας φασισμός στα κανάλια. Ήθελα να ευχαριστήσω κι εσένα προσωπικά, που μου έδωσες τη δυνατότητα να μιλήσω, γιατί αυτό που βιώνω ακόμα και σήμερα είναι ότι, για παράδειγμα, το τηλεοπτικό μας σποτ στην ΕΡΤ δεν έπαιξε λόγω του ό,τι χρησιμοποιούμε σκηνές από τη Eurovision, την οποία εμείς πληρώνουμε. Κόβονται αυτά τα οποία λέμε και φιμώνεται η άποψή μας καθημερινά», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Συνάδελφός σου βγήκε πριν από λίγο καιρό και δήλωσε δημόσια "κλείστε της τα social media", έδωσε εντολή. Έχω και το βίντεο. Η κ. Φαίη Σκορδά, η οποία υπηρετεί αυτόν τον φασισμό. Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, δημοκρατικά πάντα. Και αυτόν τον φασισμό, που βιώνουμε, πρέπει να τον πολεμήσουμε» πρόσθεσε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής»...


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή - που ήρθε σε δύσκολη θέση, καθώς ακούστηκε το όνομα της Φαίης Σκορδά - σχολίασε:

«Συμφωνώ ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Από εκεί και πέρα ό,τι έχεις με τη Φαίη, μπορείτε να το λύσετε οι δυο σας. Να διευκρινίσω ότι για τον χρόνο που έχεις εδώ, όπως και όλα τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν έρθει στην εκπομπή, είναι απόφαση της διοίκησης του Alpha. Σ' ευχαριστώ που το προσωποποιείς σε μένα, αλλά εμείς πρεσβεύουμε τις επιταγές της διοίκησης».