Breaking News

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Η λογική ανεβαίνει, ακροδεξιά δεν υπάρχει - Ο Βελόπουλος δεν μπορεί να συζητήσει ούτε με τα στελέχη του» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν καλεσμένη την Τετάρτη (12/6) η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία εξελέγη ευρωβουλευτής. Η  πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» είπε, μεταξύ άλλων:

«Κατά την άποψη μου το ινστιτούτο κατά της ακροδεξιάς είναι ένα πυροτέχνημα του κ. Κασσελάκη απέναντι στο ινστιτούτο του κ. Τσίπρα. Από εκεί και πέρα είναι αστειότητες, διότι αυτό το οποίο ανεβαίνει ουσιαστικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη είναι η λογική πλέον. Ακροδεξιά δεν υπάρχει. Δεν εκπροσωπείται στην Ελλάδα αυτή η στιγμή η ακροδεξιά.

Στην Ευρώπη τα κόμματα τα οποία ανεβαίνουν, όπως είναι το κόμμα της Λεπέν ή το κόμμα της Μελόνι, υπηρετούν τη λογική και ουσιαστικά έχουν πάει απέναντι σε μια παράνοια η οποία τόσα χρόνια έχει προσπαθήσει να επιβάλει, για παράδειγμα, την πολυπολιτισμικότητα...


Όπως έχω πει επανειλημμένα και συνεχίζω να το λέω, αυτό το οποίο θαυμάζω και σέβομαι είναι όταν ηγέτες ξένων χωρών θέλουν να υπηρετήσουν πάνω απ' όλα τον ίδιο τον λαό τους. Άρα δηλαδή ως προτεραιότητα, απέναντι σε ευρωπαϊκές οδηγίες που μπορεί να θέλουν μια πολυπολιτισμική κοινωνία και Ευρώπη, βάζουν πάνω απ' όλα τη χώρα τους...


Ο κ. Βελόπουλος είναι Πασόκος. Εγώ μένω μακριά του, ο ίδιος δεν μπορεί να συζητήσει ούτε με τα στελέχη του, πόσο μάλλον να συζητήσει με άλλα κόμματα. Υπάρχουν και καταγγελίες των ίδιων των στελεχών του, που έχουν πει κατά καιρούς διάφορα. Από εκεί και πέρα αυτός ο χώρος χρειάζεται μία εξυγίανση, χρειάζεται μία ένωση την οποία κι εμείς την επιδιώκουμε. Ωστόσο με τον ίδιο δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ; Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ;
ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ;

ΜΠΑ;;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;

Η ΚΥΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

» Σχολιάστε