Breaking News

Αδελφή Δ. Κόκοτα: «Δεν μπορώ να σας πω γιατί θα με πάρουν τα κλάματα - Περιμένω να γίνει καλά και να γυρίσει στην οικογένειά του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό μίλησε η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά από ανακοπή και έμφραγμα που υπέστη. 


Η αδελφή του αγαπημένου τραγουδιστή, η Έλλη, δήλωσε την Πέμπτη (27/6) στο Πρωινό: «Είναι σε μια σταθερή κατάσταση. Περιμένουμε κάθε μέρα να γίνει και καλύτερα. Εύχομαι τα καλύτερα, να γίνει γρήγορα καλά και να πάει σπίτι του ο άνθρωπος. Ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, ο καθένας παίρνει τον χρόνο του. Ο κάθε οργανισμός είναι αλλιώτικος. Δεν μπορώ να σας πω γιατί θα με πάρουν τα κλάματα τώρα… Περιμένω να γίνει καλά κι εγώ, να γυρίσει στην οικογένειά του, στο παιδί του, στη γυναίκα του. Αυτά είναι τα βασικότερα, το παιδί του και μετά είμαστε όλοι εμείς οι άλλοι...».


Και πρόσθεσε: «Ήμασταν πολύ κοντά και πάντα θα είμαι κοντά του. Δεν είμαι γιατρός, εγώ πάω τον βλέπω, του λέω αυτά που θέλω να του πω και φεύγω. Κάθε μέρα εκεί, σίγουρα οι γιατροί κάτι κάνουν, αλλά περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και η Κατερίνα περιμένει, είναι κάθε μέρα στον άντρα της, όπως και το παιδί τους. Εύχομαι να γίνει καλά γρήγορα. Περιμένω να πάρει τον χρόνο του και να γυρίσει στην οικογένειά του».