Breaking News

Αθηναΐς Νέγκα για Μαρίνα Σάττι: «Δεν μετάνιωσα για το σχόλιό μου στα Mad - Δεν είμαι καλή απονεμήτρια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για το αιχμηρό σχόλιο που έκανε για τη Μαρίνα Σάττι στα MAD VMA 2024, τη στιγμή που της παρέδωσε το βραβείο της καλύτερης pop καλλιτέχνιδας. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών:

«Αυτό είναι θέμα προσωπικής άποψης, μπορεί να θεωρείται ότι ήταν αχρείαστο το σχόλιο, ούτε θεωρώ πως ήταν κάτι που αν δεν έλεγα θα γινόταν χαμός. Το είπα γιατί ήθελα να μην είναι υποκριτική η στάση μου, γιατί είχα μιλήσει γι' αυτό που είχε κάνει η Σάττι. Δεν το έκανα για να τη στενοχωρήσω. Να πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι στενοχωρήθηκε. Ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε και είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι είπα "συγχαρητήρια, αλλά διαφωνώ" (σ.σ. με το χασμουρητό της στη Eurovision).

Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα πως αν είναι η Μαρίνα Σάττι θα έρθω κάπως σε δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι κάτι πρέπει να πω. Βέβαια, μέχρι την τελευταία στιγμή που ανέβηκα, δεν έκανα κάποιο τεράστιο σχέδιο στο μυαλό μου γιατί δεν έβγαλα και λογύδριο, Μία κουβέντα είπα. Ναι, ok έκανε γκριμάτσα...


Είναι θέμα προσωπικής άποψης... Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της και νομίζω ότι δεν έπρεπε να είναι υποκριτική η στάση μου. Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad, δηλαδή για μία οργάνωση που είναι ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου κι αυτό δεν συνηθίζεται. Σίγουρα θα το ξαναέλεγα γιατί επαναλαμβάνω ότι δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, γιατί της είπα συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου. Θα το ξαναέλεγα, όχι δεν είμαι καλή απονεμήτρια».