Breaking News

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show». Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman των Onirama είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Πλέον αυτό που ψάχνω σε έναν άνθρωπο είναι πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Στη φάση και την ηλικία που είμαι, αυτό είναι το Α και το Ω για μια καλή σχέση...


Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια. Καταρχάς για να φτάσει μια σχέση μου στα παιδιά μου, πρέπει να θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και αξίζει να φτάσει. Επίσης, αν το συνδυάσεις και με τη δουλειά που κάνουμε, γιατί μεγεθύνεται λίγο, όταν εμφανίζεις κάτι πρέπει να είσαι σίγουρος. Λίγο εσκεμμένα και συνειδητά, αυτό το έχω αφήσει εκτός.

Επειδή έχουν ανοίξει αρκετές εκκρεμότητες στη δουλειά και στην υγεία και δε θέλω να γίνει με το ζόρι και κάτω από λάθος συνθήκες, για μένα είναι ένα θέμα περίεργο και λίγο δευτερεύον. Ωστόσο, ποτέ δεν λέμε ποτέ. Έχω περάσει πολύ όμορφα με άτομα που μου έδωσαν πολλή αγάπη και ωραίες στιγμές, αλλά για να πάει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι της παρούσης για μένα.

Προσπαθώ να ρυθμίσω τη δουλειά μου και έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου και πολύ περίεργο κλίμα, το οποίο εύχομαι να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή. Έχω τα παιδιά μου πολλές μέρες, οπότε τρέχω. Μεγαλώνουν, είναι στην εφηβεία, οπότε το βάρος μου είναι εκεί...


Κάποια στιγμή γκούγκλαρα το όνομά μου και είδα ότι το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαλε είναι το διαζύγιο και το δεύτερο το ύψος μου. Ακόμα και σε μηνύματα, αν κάποιος θέλει να πει μία κακία γράφει "α τον κοντό". Εμένα δεν με νοιάζει, δεν με απασχόλησε ποτέ».