Breaking News

Θ. Κανούσης: Η αποκάλυψη στον Αρναούτογλου για την απαγωγή του Β. Καρρά και τη συναυλία που δεν έγινε ποτέ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Θάνο Κανούση, τον συγγραφέα της βιογραφίας του αείμνηστου Βασίλη Καρρά.  Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για την απαγωγή του τραγουδιστή στο Αγρίνιο:

«Η απαγωγή έγινε στο Αγρίνιο. Τον κάλεσαν σε ένα πανηγύρι να τραγουδήσει στο γήπεδο. Στο Αγρίνιο γίνονται μεγάλα πανηγύρια, υπήρχαν και άλλοι δύο καλλιτέχνες σε άλλες δύο πλατείες, ωστόσο όλοι θα πήγαιναν στον Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης ξύπνησε στις 7 το απόγευμα και έψαχνε να βρει έναν καφέ. Στη ρεσεψιόν υπήρχαν δύο τύποι, οι οποίοι συστήθηκαν ότι ήταν καπνέμποροι από τη Θεσσαλονίκη, ενώ είπαν ότι είναι θαυμαστές του. Τον έπεισαν και του είπαν ότι θα τον πάνε αυτοί στη συναυλία. Όταν βγήκαν από το Αγρίνιο, το αυτοκίνητο έστριψε σε κάτι χωματόδρομους, εμφανίστηκαν κάποιοι τύποι με πιστόλια και τον απήγαγαν.

Τον πήγαν σε ένα ακατοίκητο χωριό και τον κράτησαν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Καταλαβαίνεις ποιος ήταν ο λόγος... για να δουλέψουν οι άλλες δύο συναυλίες. Η συναυλία του Βασίλη δεν έγινε ποτέ. Οι δικοί του δεν ήξεραν πού είναι. Στις 3 τα ξημερώματα τον άφησαν...


Ο Βασίλης βρέθηκε σε χωράφια με καπνά και καλαμπόκια, δεν ήξερε πού βρισκόταν Τότε εμφανίστηκε ένας αυγουλάς μ' ένα φορτηγάκι και τον πήγε στο χωριό. Η συναυλία δεν έγινε ποτέ».