Breaking News

Βίκυ Μπάρκουλη για Νίκο Μπάρκουλη: «Ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να πάνε τα πνευματικά δικαιώματα στον αδερφό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Βίκυ Μπάρκουλη, η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης άφησε πίσω του τρία παιδιά, τη Βίκυ, τον Ανδρέα και τον Νικόλα, τον οποίο απέκτησε με την τελευταία του σύζυγο, Μαρία.

Η Βίκυ Μπάρκουλη είπε αρχικά στην εκπομπή του Alpha: «Λατρεύω δύο γυναίκες που μπήκαν στη ζωή μου, τη νύφη μου τη Ματίνα και την εγγονή μου, τη Φαίδρα».

Και συνέχισε: «Έμαθα ότι ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να πάνε τα πνευματικά δικαιώματα στον ετεροθαλή αδερφό μου, τον Νικόλα. Σεβόμουν ότι ο πατέρας μου έκανε ένα παιδί πολύ ηλικιωμένος και δεν είχε κάτι να του αφήσει. Όταν "έφυγε" ο πατέρας μου, είχαμε κάποια επαφή, όπως και όσο ζούσε ο μπαμπάς μου. Μετά, όμως, δεν μπορώ να κρατώ μόνο εγώ την επαφή, πρέπει να υπάρχει και από την άλλη μεριά. Με τη Μαρία δεν έχουμε καμία επαφή. Είχαμε καλές σχέσεις, μάλιστα γνώρισε τον μπαμπά μου από μένα. Είχε έρθει να τον δει στο Δρομοκαΐτειο κι έπιασε επαφή μαζί μου. Είχαμε κάποιες επαφές...».


«Και βέβαια έχω κενό από την πατρική αγάπη, αλλά είχα καλό σύζυγο οπότε κάπου το ισοφάρισα το θέμα. Τώρα δουλεύω στην εστίαση, στη λάντζα. Είναι αρκετά σκληρή δουλειά, αλλά τι να κάνω; Δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Δε νομίζω ότι το θεωρούν προσβλητικό επειδή είμαι η κόρη του Μπάρκουλη», τόνισε στο τέλος της συνέντευξης.