Breaking News

Βάσω Λασκαράκη: «Ο Μελέτης Ηλίας ήταν δίπλα μου σε όλη τη φάση του διαζυγίου, του είχα εμπιστευτεί αρκετά πράγματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας, οι δύο φίλοι και ηθοποιοί, που είχαν πρωταγωνιστήσει στην αγαπημένη σειρά «Το σόι σου» (Alpha, 2014-2019).

Βάσω Λασκαράκη: «Η φιλία μας κλείνει 10 χρόνια τον Αύγουστο. Είχαμε εξαιρετική χημεία από το πρώτο δοκιμαστικό. Αν και δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, ταιριάζουμε πολύ επαγγελματικά». 

Μελέτης Ηλίας: «Την είδα πρώτη φορά εκτός δουλειάς, όταν μας κάλεσε στο σπίτι της. Είδα μια Βάσω νοικοκυρά, με την καλή έννοια, που τα έκανε όλα μόνη της. Δεν της το 'χα. Δεν είναι εύκολο - και ειδικά στον χώρο μας - να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα. Αν ήμουν ζευγάρι με τη Βάσω, θα περνούσαμε πολύ άσχημα, είμαστε τελείως αντίθετοι». 

Μελέτης Ηλίας: «Κάποια στιγμή είπα στη Βάσω "Θέλω να σου πω κάτι..." και κατάλαβε αμέσως ότι η σύζυγός μου ήταν έγκυος. Τότε της ζήτησα να βαφτίσει το παιδί...».


Βάσω Λασκαράκη: «Ο Μελέτης ήταν τότε δίπλα μου σε όλη τη φάση του διαζυγίου, του είχα εμπιστευτεί αρκετά πράγματα. Όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε μαζί γιορτές, διακοπές, Πάσχα». 

Μελέτης Ηλίας: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, ήμασταν μαζί στο γύρισμα, πήγαμε τον είδαμε και επιστρέψαμε στο γύρισμα». 

Βάσω Λασκαράκη: «Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου μου, ο Μελέτης κοιτούσε το κινητό του και του έλεγα "πες μου πότε θα βγει"». 

Βάσω Λασκαράκη: «Η νέα σεζόν θα μας βρει μαζί στο θεατρικό σανίδι, με ένα ωραίο έργο και ένα ωραίο καστ».