Breaking News

Χ. Βασιλόπουλος: «Το Όσκαρ της ζωής μου - Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Δύο στις 10» ήταν καλεσμένος το Σάββατο (18/5) ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γιο του και τη ζωή του μετά τον χωρισμό του.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η celebrity hair colourist και hair extension, Σάρα Κόνερ, είχαν καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Ιούνιο του 2020. Η βάφτιση έγινε το καλοκαίρι του 2022, με τον γιο τους να παίρνει το όνομα Απόλλων. Τον Μάιο του 2023, έγινε γνωστό ότι οι δυο τους χώρισαν, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

«Ο γιος μου θα γίνει 4 ετών στις 13 Ιουνίου. Η πατρότητα με άλλαξε, ο γιος μου είναι το Όσκαρ της ζωής μου. Ο Απόλλωνας είναι ένας μικρός θεός, που μου μου παθαίνει καθημερινά πράγματα και τεστάρει τις αντοχές μου και την υπομονή μου. Έχει πάρει ήδη από μένα την επιμονή μου και το πείσμα μου. Επίσης, είναι και πολύ τρυφερός», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος...


«Σε ό,τι αφορά την τρυφερότητα, κάθε μέρα μπορεί να μου πει κάτι που θα με λιώσει. Για παράδειγμα, στη Γιορτή της Μητέρας πήγα πέντε ημέρες στο Λος Άντζελες για να τον δω και του είπα "πρέπει να πάρουμε στη μαμά λουλούδια και να της γράψουμε μια κάρτα". Πήγαμε στο κομμωτήριο που δουλεύει η μαμά του, της δώσαμε τα λουλούδια και την κάρτα και φεύγοντας, μου είπε "μπαμπά νιώθω πολύ τυχερός για τη μαμά". Αυτό με έλιωσε"», πρόσθεσε ο ηθοποιός...


Ο Χρήστος Βασιλόπουλος τόνισε στη συνέχεια: «Όταν υπάρχει ένας χωρισμός, πρέπει να σκεφτείς το παιδί και το ό,τι είναι προτεραιότητα. Κάνουμε τα πάντα για το παιδί και συνεχίζει ο καθένας τη ζωή του. Δε θα έμενα σε έναν γάμο ή μια σχέση μόνο για το παιδί, αλλά δεν το κατακρίνω σε όποιον το κάνει... Ωστόσο, νομίζω ότι ένα παιδί είναι πιο ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι κι αγαπημένοι, παρά με δύο ανθρώπους που είναι σε μία σχέση για να το καλύψουν αυτό και είναι δυστυχισμένοι και καταπιεσμένοι».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.