Breaking News

TV Queen: Αποχώρησε η Ιωάννα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο  2ο live του «TV Queen» με την Ιωάννα Μαλέσκου, που προβλήθηκε στο Open το βράδυ της Κυριακής,  σημειώθηκε η πρώτη αποχώρηση μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Οι 16 διαγωνιζόμενες διεκδίκησαν την παραμονή τους στη Σχολή. Όλη την εβδομάδα δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένα projects που τους είχαν ανατεθεί, με τις πολύτιμες συμβουλές των καθηγητών τους και του Διευθυντή της Σχολής, Ανδρέα Μικρούτσικου.

Στο live έδειξαν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, στοχεύοντας να εντυπωσιάσουν όχι μόνο την κριτική επιτροπή, αλλά και το κοινό, αφού αυτό αποφασίζει τελικά ποια θα αποχωρήσει.

Το συμβούλιο των καθηγητών είχε ήδη προτείνει υποψήφιες την Ιωάννα και τη Λία. Στην αρχή της βραδιάς η Τριανταφυλλιά βγήκε στον τάκο» από τις συμπαίκτριές της. Από το «TV Queen» αποχώρησε η Ιωάννα, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους...


H 42χρονη Ιωάννα γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στην Ελασσόνα. Στα 18 της πήγε στις Σέρρες για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία. Το 2013 άνοιξε τη δική της επιχείρηση σπα στη Λάρισα. Είναι αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και μητέρα ενός κoριτσιού. 

Μετά την αποχώρηση της Ιωάννας, 15 διαγωνιζόμενες συνεχίζουν στο «TV Queen».