Breaking News

The 2Night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Δευτέρα 20 Μαΐου, στις 24:00, στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Ιωάννα Μαλέσκου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλάει για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο γάμος και η μητρότητα. Δηλώνει πως έκλεισε τους  επαγγελματικούς κύκλους που ήθελε, και επανήλθε τηλεοπτικά με ένα πρόγραμμα, που δεν είναι τόσο απαιτητικό χρονικά.

Πώς βίωσε την εγκυμοσύνη και τη γέννα της; Πόσο την επηρέαζαν τα αρνητικά σχόλια που άκουγε; Δέχεται εύκολα μια «συγνώμη»; Τέλος, μιλάει για το «TV Queen» και τη διάθεσή της να θέλει να δοκιμαστεί σε καινούργια πράγματα.  

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη και η Λένα Ζευγαρά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φανερά ανανεωμένη, μιλάει για τα καινούργια της επαγγελματικά βήματα και δηλώνει δοσμένη στη δουλειά της. Γιατί θέλει να παίρνει σε όλα δέκα;

Είναι αυστηρή με τον εαυτό της; Γιατί θεωρεί ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών; Πώς νιώθει όταν τη φλερτάρουν; Τέλος, μιλάει για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τραγουδάει live στο στούντιο τις καινούργιες της επιτυχίες. 


«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00, στον ΑΝΤ1.