Breaking News

Τέρενς Κουίκ για Έμυ Λιβανίου: «Yπήρχε συγκρουσιακή ατμόσφαιρα, παραιτήθηκα γιατί δεν άντεχα άλλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχθηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» τον Τέρενς Κουίκ. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε για τη συνεργασία που είχε με την Έμυ Λιβανίου στο Star:

«H τελευταία μου τηλεοπτική παρτενέρ αν δεν κάνω λάθος, έτσι σημαδιακή, ήταν η Μάγδα Τσέγκου στο Alter, αφού είχε προηγηθεί το δίχρονο με την Έμυ Λιβανίου. To δίχρονο ήταν πολύ καλό στην αρχή, αλλά μετά μπήκαμε σε μια περιπέτεια.

Η Έμυ ήταν ένα σφουγγάρι, μάθαινε φοβερά, εργάτρια όσο δεν πάει, με ακολουθούσε σε όλα μου τα οδοιπορικά σε όλο τον κόσμο. Να κάτι άλλο. Έβγαινα τώρα και μου έλεγαν ότι "ταξιδεύεις όλο τον κόσμο" επειδή ήμουν υφυπουργός Εξωτερικών. Ωστόσο, ούτε το 1/10 των ταξιδιών που έκανα ως δημοσιογράφος και το λέω έτσι για να δώσω μια μικρή απάντηση.

Η Έμυ πιστεύω ότι παρασύρθηκε σε κάποια πράγματα, δε θέλω να μπω σε άλλη κουβέντα. Την αγαπώ όμως και την εκτιμώ. Εγώ παραιτήθηκα τότε κάποια στιγμή γιατί δεν άντεχα άλλο να υπάρχει μια ατμόσφαιρα συγκρουσιακή. Έφυγα και πήγα στο Alter...


Όμως δε θα σας κρύψω κάτι. Επιστρέφοντας από την Κύπρο και χάρη στον Νίκο Χατζηνικολάου, σκέφτηκα ότι κάτι θα μπορούσα να κάνω και σαν τηλεόραση. Και πήρα τηλέφωνο την Έμυ, της είπα "Θες να κάνουμε μαζί μια πρωινή εκπομπή; Να το προτείνω;". Είμαι βέβαιος ότι κάποιο κανάλι, αν έλεγα ότι θα το ξανακάναμε με την Έμυ, με αφορμή και το τι γινόταν τότε, θα μπορούσε να μας πει ναι. Αλλά μου είπε η Έμυ "Όχι. Μια φορά την εβδομάδα, αν θες να κάνουμε κάτι μαζί, ευχαρίστως". Πάντως μιλάμε».