Breaking News

Survivor: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε οικειοθελώς λόγω τραυματισμού - «Ήρθα για να σας αποχαιρετήσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor, λόγω των πολλών τραυματισμών της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός είχε ενημερώσει τους παίκτες στο συμβούλιο ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό της.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (14/5), η Σταυρούλα επέστρεψε στη μπλε ομάδα και είπε στους συμπαίκτες της: «Από άποψη σωματική δεν πάμε καλά γιατί αρχίζει και μου πονά και το άλλο μου πόδι. Έχω φλεγμονές, τενοντίτιδες και οι προσαγωγοί μου είναι χάλια. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα για να σας αποχαιρετήσω». 

Επίσης, τόνισε στην κάμερα της παραγωγής: «Εδώ και ένα διάστημα έχω αφόρητους πόνους και προσπαθώ να μην το συζητώ για να μην μας ρίχνω την ψυχολογία, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν περνά ούτε με αντιφλεγμονώδη ούτε με θεραπείες. Κουράστηκα και ψυχικά γιατί οι πόνοι δεν περνούν με τίποτα. Προσπάθησα όσο μπορούσα και έμεινα παραπάνω από όσο νόμιζα ότι θα αντέξω...».


Στο Survivor συνεχίζουν πλέον 8 παίκτες. Κόκκινοι: Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Χριστόφορος Ταξίδης, Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Μπλε: Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα και Σταμάτης Ταλαδιανός.