Breaking News

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Είχα κάποιο φλερτ στο Survivor αλλά δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν - Δε θα απαντήσω για τον Σάββα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα (20/5) στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor λόγω των πολλών τραυματισμών της, στο τέλος της συνέντευξης διέψευσε το φημολογούμενο φλερτ με τον Γιάννη Περπατάρη, ωστόσο δεν έκρυψε την αμηχανία της όταν ρωτήθηκε για τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Ναι, είχα κάποιο φλερτ μέσα στο παιχνίδι και δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν με τον Γιάννη. Θα πω αυτό μόνο. Με τον Γιάννη ήρθαμε κοντά, αλλά δεν ήταν αυτό που πίστευαν όλοι. Δε θα απαντήσω για τον Σάββα... Συναντηθήκαμε με τον Σάββα τώρα που γύρισα, αλλά ήμασταν μεγάλη παρέα, δεν ήμασταν οι δυο μας. Γενικά δεν είμαι πολύ εύκολη σε αυτά. Επειδή είμαι δυναμική, θέλω ο άλλος να είναι εκεί και να με διεκδικεί», είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα...


Να σημειωθεί ότι ο Σάββας Γκέντσογλου είχε αποκαλύψει: «Υπήρξε φλερτ μέσα στο Survivor, δε θα σας το κρύψω, αλλά τελείωσε. Γι' αυτό ευθύνομαι εγώ, γιατί γνώριζα ότι βλέπει ο γιος μου, οπότε δεν ήθελα να παρουσιαστεί κάτι και να το δει. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί κάτι όταν τελειώσει το παιχνίδι».