Breaking News

Στέλιος Ρόκκος: «Με τη Λελέ είμαστε μαζί 14 χρόνια» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show», όπου μίλησε για τον «ταξιδιάρικο» τρόπο ζωής, που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια, και τα όνειρα που έχει για το μέλλον του.

Ο Στέλιος Ρόκκος και η αγαπημένη του Λελέ Γκόφα είχαν παντρευτεί στη Λήμνο, με πολιτικό γάμο, τον Δεκέμβριο του 2017. Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει 4 παιδιά από προηγούμενους γάμους και σχέσεις του.

«Με τη Λελέ είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι πολύ σημαντική για μένα κι αυτό το κέρδισε με τον χρόνο. Αυτό που βιώνω εγώ το βιώνει κι εκείνη», είπε ο Στέλιος Ρόκκος...


Και εξομολογήθηκε για την απόφασή του να εξαφανιστεί επαγγελματικά για περίπου 6 χρόνια: «Εξαφανίστηκα συνειδητά για 6 χρόνια το 2002. Και τώρα έχω εξαφανιστεί, με την έννοια ότι έχω την ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα. Για να είσαι στην πρώτη γραμμή πρέπει να είσαι πρωταθλητής, να είσαι ταγμένος. Μόνο αυτή η λέξη με βγάζει από το παιχνίδι. Αν κάτι το αφήνεις σε αφήνει κι αυτό και μετά θέλει τεράστιο αγώνα. Εγώ ύστερα από τόσα χρόνια δε θέλω τόσο αγώνα. Έχω πάρα πολλά τραγούδια, το κάνω εκ του ασφαλούς πια. Τότε που το έκανα, ήθελε πολύ ρίσκο».