Breaking News

Στέλεχος του δήμου Σαρωνικού απαντά στη Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν επιθυμούμε να μπούμε σε δημόσια αντιπαράθεση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στέλεχος του δήμου Σαρωνικού σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Ναταλί Κάκκαβα είχε απαντήσει χθες (28/5) στην ανακοίνωση του δημάρχου Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου, ο οποίος έκανε γνωστή την παύση των αρμοδιοτήτων της, υποστηρίζοντας ότι είχε καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά. Η παρουσιάστρια τόνισε ότι από την πρώτη μέρα βίωσε συναισθηματική κακοποίηση και απαξιωτικές συμπεριφορές.


Την Τετάρτη (29/5), η εκπομπή «Fay’s Time» παρουσίασε τη δήλωση που έκανε στέλεχος του δήμου Σαρωνικού, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του ο Άγγελος Βουράκης...


Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η δημοτική αρχή κάνει αυτή την περίοδο σημαντικό έργο προς όφελος των πολιτών. Θέλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτή την προσπάθεια. Δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε τίποτα, ούτε να μπούμε σε κάποια δημόσια αντιπαράθεση. Ο δήμαρχος έχει τοποθετηθεί μέσω των ανακοινώσεών του και αρκεί αυτό. Η κυρία Κάκκαβα γνωρίζει τα μέσα ενημέρωσης καλύτερα καθώς αυτή είναι η δουλειά της. Ενδιαφέρον, όμως, προκαλεί ότι όποιες ενστάσεις - παράπονα προς τον Δήμο, ανέκυψαν μετά την ανακοίνωση για την παύση των αρμοδιοτήτων της».