Breaking News

Σ. Κωνσταντινίδης κατά Γ. Αντετοκούνμπο: «Οι αξίες στη χώρα μας δεν πωλούνται φαφλατά, νεόπλουτε παιχταρά μας» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από ανάρτησή του στα social media, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε στους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια του Final Four, το οποίο διεξάγεται στο Βερολίνο:

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ' αυτούς; Θα πάω στον Φιλαθλητικό και όπου και να είναι θα τον ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μία ομάδα. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα...».


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε τις δηλώσεις του σούπερ σταρ του NBA, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram. Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε:

«Αγαπητέ Γιάννη μας. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι ιδέες στην Ελλάδα ΜΑΣ, όπως είναι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αυτές οι ιδέες αγαπητέ νεόπλουτε, προικισμένε παιχταρά, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ!

Όχι γιατί υπάρχουν αρκετοί «ολιγάρχες» στην Ελλάδα μας που έχουν πιο πολλά χρήματα από σένα, όχι γιατί τα χρήματα τους είναι προϊόν αρκετών χρόνων στις επιχειρήσεις και όχι 4-5 χρόνων στον επαγγελματικό αθλητισμό, μήτε γιατί «μπαίνουν μέσα» από το «ψώνιο» τους, οπότε μην το βλέπεις ως επένδυση!

Κυρίως διότι αγαπητέ Γιάννη μας, οι αξίες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στη χώρα μας, όπως στην Αμερική που ζεις και για να αγοράσεις Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό πρέπει πριν τα φράγκα να έχεις την ολυμπιακή ή παναθηναϊκή ΨΥΧΗ, φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή, αμερικΛανε στη σκέψη, παιχταρά ΜΑΣ».