Breaking News

Στέφανος Κασσελάκης: «Ήταν δύσκολο να μιλήσω στους γονείς μου για τη σeξουαλική μου ταυτότητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Fipster φιλοξένησε τον Στέφανο Κασσελάκη στη διαδικτυακή εκπομπή του «Θάρρος ή αλήθεια». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε τη στιγμή που αποκάλυψε στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω στους γονείς μου για τη σeξουαλική μου ταυτότητα. Γενικά δεν είχα σχέση αποδοχής με τους γονείς μου, γιατί έχω υπάρξει ανεξάρτητος από τα 14 μου. Ήμουν και οικονομικά ανεξάρτητος. Δεν είχα στο μυαλό μου να πάρω την άδεια των γονιών μου. Αυτό που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι δεν ήθελα να τους φορτώσω με ένα βάρος παραπάνω.

Είχαμε βγει, ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου και γινόταν 70 χρονών. Εκεί που ήμασταν στο τραπέζι, ο πατέρας μου ήταν εκνευρισμένος με κάποια δικά μου επιχειρηματικά ζητήματα κι έτσι βγήκε έξω να ξεθυμάνει. Όταν ο πατέρας μου βγήκε έξω, εγώ μίλησα στη μητέρα μου. Της είπα "και αν η σχέση μου είναι με αγόρι;". Η αντίδραση της δεν ήταν η καλύτερη εκείνη τη στιγμή. Δεν της είπα ότι υπήρχε άνθρωπος στη ζωή μου, μίλησα υποθετικά. Τότε είχα μόλις γνωρίσει τον Τάιλερ και δεν ήθελα να τον χάσω. Όταν βρεις ένα άτομο, χωρίς το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς την υπόλοιπη ζωή σου, είναι πολύ σπάνιο. Δεν ελέγχεις το πώς αρχίζει αυτό...


Είχα αρχίσει να κλαίω και ζήτησα από τη μητέρα μου να μην μιλήσει στον πατέρα μου, γιατί ήθελα να του μιλήσω εγώ. Ένα μήνα μετά, πήγα στην Κρήτη για να τους δω. Η μητέρα μου το είχε πει στον πατέρα μου επιτόπου, αλλά μου το είχαν κρύψει. Ήταν μια έκπληξη για εκείνους, αν και η μητέρα μου είχε κάποιες ενδείξεις. Στη συνέχεια πήγαν όλα καλά, γνώρισαν και τον  Τάιλερ».