Breaking News

Σάββας Γκέντσογλου: «Είχα ένα φλερτ μέσα στο Survivor αλλά το έκοψα για να μη δει κάτι ο γιος μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Fay's Time» ήταν καλεσμένος ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες (23/4), ο Σάββας Γκέντσογλου είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λόγω του τραυματισμού στο χέρι του.

Την Παρασκευή (17/5), η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε τον πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανέφερε αρχικά: «Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά από ένα σημείο και μετά, όταν τραυματίστηκα, δεν έβρισκα καμία ικανοποίηση, όσο καλά και να περνούσα με τα παιδιά. Συνήθως τα αγωνίσματα είναι και μια διέξοδος, οπότε εγώ δεν είχα τίποτα. Νομίζω θα ξαναπήγαινα στο παιχνίδι, είναι ωραία εμπειρία».

O Σάββας Γκέντσογλου ήταν ζευγάρι με την Αγγελική Ηλιάδη, από το 2013 έως το 2018, ενώ απέκτησαν έναν γιο, τον Βασίλη, που γεννήθηκε το 2014. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι τον θεωρεί οικογένεια.

«Ο γιος μου γίνεται 10 ετών τον Ιούλιο. Περίμενα να χαρεί με την επιστροφή μου, αλλά δεν χάρηκε γιατί ήθελε να καθίσω κι άλλο στο παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ που τον έκανα υπερήφανο, γιατί με είδε και με χάρηκε. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχω από όλο αυτό το παιχνίδι είναι ότι ο Βασιλάκης είναι χαρούμενος για τον μπαμπά του», τόνισε ο Σάββας Γκέντσογλου...


Στο τέλος, ο Σάββας Γκέντσογλου αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια κόρη, αλλά πρέπει πρώτα να βρω γυναίκα. Υπήρξε φλερτ μέσα στο Survivor, δε θα σας το κρύψω, αλλά τελείωσε. Γι' αυτό ευθύνομαι εγώ, γιατί γνώριζα ότι βλέπει ο γιος μου, οπότε δεν ήθελα να παρουσιαστεί κάτι και να το δει. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί κάτι όταν τελειώσει το παιχνίδι».