Breaking News

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Δεν παντρεύτηκα γιατί δεν το ήθελα και επειδή καμία δεν με έβαλε στο στόχαστρο ως γαμπρό» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Ρένο Χαραλαμπίδη, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή και την καλλιτεχνική του πορεία.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κλήθηκε να εκφράσει την άποψή του για τον γάμο, αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν παντρεύτηκε.

«Δεν παντρεύτηκα προφανώς γιατί δεν το ήθελα και επειδή καμία δεν με έβαλε στο στόχαστρο ως γαμπρό, μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Ίσως δεν το έκανε καμία γιατί ήμουν πολύ καλά καμουφλαρισμένος. Έδινα το αρνητικό σήμα της μη δέσμευσης, αλλά ήταν και πραγματικό. Δεν είμαστε όλοι για όλα, είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην κάνει για γάμο. Στο Ευαγγέλιο ο Παύλος προς τους Κορίνθιους γράφει ξεκάθαρα ότι "θα ήταν καλό να μην παντρευτείς" και ο Χριστός στους μαθητές του αυτό είπε», τόνισε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης...


Και πρόσθεσε: «Δεν λέω "όχι" στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Ποιος ξέρει η ζωή τι θα φέρει; Αλλά προς το παρόν στα 53-54 ζω μια ολοκληρωμένη ζωή ως μη παντρεμένος. Δε θεωρώ ότι το DNA μου πρέπει να αναπαραχθεί, η ανθρωπότητα δεν έχει να χάσει και πολλά. Από την άλλη πλευρά ό,τι πει ο Θεός. Επίσης είμαι μοναχοπαίδι που έχει μάθει να ζει μόνο του».

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις πρώτες παραστάσεις και την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Επίσης, εξέφρασε την αγάπη του για τον κινηματογράφο και το πάθoς του για το ραδιόφωνο, ενώ αναφέρθηκε στις επιτυχίες που τον ανέδειξαν στην τηλεόραση.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.